In Recepten

Hoofdgerecht voor 1 persoon / 350 kcal

Ingrediënten:

  • 100 gr pangasius filet
  • 50 gr courgette, in plakjes
  • 1 lente-ui, in ringen
  • 3 blaadjes verse basilicum, fijn gesneden
  • 4 cherry tomaten, gehalveerd
  • 1 el olijfolie
  • 1/2 el balsamico azijn

Bereiden:

Verwarm de oven op 200˚C. Leg de vis in een aluminium folie in een ovenschaal. Kruid de vis met peper en zout en leg er dakpansgewijs de courgette plakken op. Verdeel de lente-ui, de tomaten en de basilicum over de courgette. Verdeel de olijfolie en balsamico azijn over de groente en dek de vis met aluminium folie af.

Bak de vis in ca. 18 minuten in de oven en haal daarna de folie van de vis. Laat de schotel nog ca 5 minuten in de oven staan (tot dat de groente gaar is). Lekker met bruin stokbrood of gekookte krieltjes en een groene salade.

Eet smakelijk!