• Al ruim 30 jaar heb ik last van migraine en heb door de jaren heen van alles geprobeerd. Van klassieke geneeskunde en alle mogelijke triptanen tot aan acupunctuur. In augustus ben ik gestart met het programma van Naturally by Cynthia en ik merkte al direct een verschil (voel mij beter en heb veel meer energie). Sinds de start van het programma heb ik geen migraine aanval meer gehad en ben ik slanker. De structuur doet mij goed en ik ben veel bewuster gaan eten.

  Joke
 • Ik heb meerdere diëten geprobeerd en niets hielp. Op aanraden van een vriendin ben ik bij Cynthia terecht gekomen. Na 8 weken wekelijks contact ben ik nu 8 kilo afgevallen. Het was op het begin niet gemakkelijk, omdat ik niet wilde geloven dat ik meer moest gaan eten. Nu probeer ik regelmatig en gezonder te eten. Af en toe een vette hap en een biertje mogen nog steeds en daar ben ik blij om. 

  Karel
 • Ik heb een adviesgesprek met Cynthia gehad. Na afloop van dit telefonische gesprek ontving ik per e-mail een weekmenu en adviezen die mij helpen om af te vallen en gezonder keuzes te maken. Ik ben na 12 weken 8 kilo afgevallen en dat zonder honger of dieet. Ik weet nu wat ik altijd verkeerd heb gedaan en ik raad dit iedereen aan. Diëten is voor mij verleden tijd. De kosten zijn vergoed door mijn zorgverzekering. 

  Marion
 • Ik ben in februari begonnen met het 12 weken programma en was al snel wat kilo’s kwijt. Tijdens die 12 weken heb ik veel geleerd over eten en ben daardoor bewuster geworden van mijn eigen eetgedrag. Ik ben een lastige eter en at regelmatig hetzelfde. Inmiddels durf ik meer te experimenteren en vind ik sommige groentes zelfs lekker.  Nadat ik het programma had gevolgd, ben ik zelf verder gegaan en ik ben inmiddels 20 kilo afgevallen. En dat zonder te lijnen en meer te eten. De begeleiding en tips van Cynthia hebben mij het zetje gegeven die ik nodig had om gezonder te gaan eten, meer te genieten en meer te bewegen. 

  Bianca
 • Omdat ik geen zin had in de coaching sessies, maar wel op een gezonde manier wilde afvallen, heb ik gekozen voor de 8 weekmenu’s. De wekelijkse mails hebben mij enorm geholpen en door de weekmenu’s ben ik gezonder en gevarieerder gaan eten. Ik ben inmiddels 8 kilo afgevallen. En dat gewoon door alleen maar meer en anders te eten en de adviezen op te volgen. 

  Marjolein
 • Ik had al jaren last van hormonale migraine. Met behulp van de voedingsadviezen van Cynthia ben ik anders en gevarieerder gaan eten. Mijn huisarts zei dat het onzin was en dat eten geen invloed kan hebben op migraine. Ik weet inmiddels dat wat je eet wel invloed heeft op hoe je je voelt. De migraine is stukken minder en ik voel me goed. 

  Ria
 • Ik heb meerdere diëten geprobeerd van koolhydraten arm tot shakes en pillen, maar niets hielp. Ik had gewoon teveel moeite om het vol te houden. En als het me lukte om wel op gewicht te komen, dan kwam ik daarna altijd weer aan. Door de hulp van Cynthia heb ik geleerd om te luisteren naar mijn lichaam. Wanneer heb je honger, dorst of lekkere trek en wat kun je dan het beste doen of eten. Ik ben inmiddels 15 kilo afgevallen, voel me super goed en ik mag alles eten. 

  Janet
 • De begeleiding en uitleg zijn zeer goed. Ik ben een lastige eter en at regelmatig hetzelfde en de weekmenu’s hebben mij geholpen om gevarieerder te eten. Ik ben inmiddels 10 kilo afgevallen en dat door meer te eten. 

  Kees
 • Ik heb al jaren last van migraine en heb er nooit bij stil gestaan dat wat ik eet, invloed kan hebben.  De huisarts heeft mij door de jaren heen verschillende medicijnen voorgeschreven, maar die hielpen niet altijd. Samen met Cynthia heb ik uitgezocht welke producten bij mij hoofdpijn kunnen veroorzaken. Ook hebben wij gekeken naar mijn dagelijkse activiteiten, mijn werk en gezin.  Door beter te plannen, heb ik minder stress en daardoor ook minder aanvallen. Ik kook en eet nu gezonder en mijn man en kinderen vinden het eten ook lekker. Ik ben op dit moment niet 100% migraine vrij, maar de hoofdpijn is nu veel minder en komt ook minder vaak voor. Het is zo’n verschil. Had ik dit maar eerder geweten. 

  Mary
 • Ik heb heel blij dat ik het 8 weken slank programma gevolgd heb en raad dit iedereen, die wil afvallen, aan. Ik ben inmiddels 7 kg afgevallen en voel me beter, snoep minder en begrijp nu dat ik altijd te weinig en verkeerd heb gegeten. De menu’s zijn gevarieerd, waardoor je gemotiveerd wordt om ook eens iets anders te gaan eten. De online begeleiding heeft mij geholpen om mij bewuster te maken van mijn gedrag en waren soms ook een stok achter de deur. Leuke bijkomstigheid is, dat ik de kosten van het programma vergoed krijg.

  José