• Sinds november, bestel ik de weekmenu’s. Eerst voor een week, om te proberen en daarna voor vier weken. De menu’s helpen mij om vaker gezonder te eten en ik heb veel minder trek in zoetigheid. Inmiddels ben ik 4 kilo afgevallen en is mijn buik slanker.

  Claudia
 • Dit had ik nooit durven dromen, maar ik ben al een paar weken migraine vrij.

  Het voelt zo fijn. Ik kan het gewoon niet beschrijven hoe fijn het is om geen pijn meer te hebben. Na 8 weken is mij heel veel duidelijk geworden en weet ik inmiddels welke producten ik beter niet kan eten. Had ik dit maar 25 jaar eerder geweten.

  Agnes
 • Het heeft mij op het begin heel veel moeite gekost om meer te gaan eten.

  Alles in mij stribbelde tegen en iedereen in mijn omgeving verklaarde mij voor gek. Afvallen door meer te eten, dat is onmogelijk. Je valt alleen af, wanneer je minder gaat eten.

  De eerste drie weken waren zwaar. Het lukt mij niet om zoveel te eten, maar iedere dag dat het mij lukte om meer te eten, voelde ik mij beter en stiekem ook wel iets slanker. Na drie weken was mijn buik 3 cm minder.

  Het blijft lastig om zoveel te eten, maar daardoor snoep ik niet en ik weet dat het werkt.

  Voor mij nooit meer een dieet, maar gewoon meer en gezonder eten.

  Paula
 • 2 jaar geleden besloot ik om het programma van Cynthia te volgen. Ik was op dat moment meer dan 30 kilo te zwaar. Mijn moeder heeft diabetes en ik weet dat zij altijd rekening moet houden wanneer en wat zij eet en dat zij op tijd haar pillen moet in nemen. De dokter vertelde mij dat wanneer ik zo door zou gaan, ik ook kans had om diabetes te krijgen. Dat was voor mij een van de reden om me aan te melden.

  Verbaasd was ik, toen Cynthia mij vertelde dat ik te weinig at en dat ik daarom zoveel moeite had om gewicht te verliezen en minder te snoepen. Het was niet gemakkelijk om meer te gaan eten, maar toen ik het mij lukte, merkte ik meteen het verschil. Mijn ontlasting veranderde, ik snoepte minder en verloor gewicht. Door meer en anders te gaan eten, voel ik mij beter en ben ik ruim 20 kilo afgevallen. Achteraf kan ik zeggen, dat het helemaal niet zo moeilijk was om te veranderen en ik ben blij dat ik destijds de stap genomen heb.

  Danielle
 • Al ruim 30 jaar heb ik last van migraine en heb door de jaren heen van alles geprobeerd. Van klassieke geneeskunde en alle mogelijke triptanen tot aan acupunctuur. In augustus ben ik gestart met het programma van Naturally by Cynthia en ik merkte al direct een verschil (voel mij beter en heb veel meer energie). Sinds de start van het programma heb ik geen migraine aanval meer gehad en ben ik slanker. De structuur doet mij goed en ik ben veel bewuster gaan eten.

  Joke
 • Ik heb meerdere diëten geprobeerd en niets hielp. Op aanraden van een vriendin ben ik bij Cynthia terecht gekomen. Na 8 weken wekelijks contact ben ik nu 8 kilo afgevallen. Het was op het begin niet gemakkelijk, omdat ik niet wilde geloven dat ik meer moest gaan eten. Nu probeer ik regelmatig en gezonder te eten. Af en toe een vette hap en een biertje mogen nog steeds en daar ben ik blij om. 

  Karel
 • Ik heb een adviesgesprek met Cynthia gehad. Na afloop van dit telefonische gesprek ontving ik per e-mail een weekmenu en adviezen die mij helpen om af te vallen en gezonder keuzes te maken. Ik ben na 12 weken 8 kilo afgevallen en dat zonder honger of dieet. Ik weet nu wat ik altijd verkeerd heb gedaan en ik raad dit iedereen aan. Diëten is voor mij verleden tijd. De kosten zijn vergoed door mijn zorgverzekering. 

  Marion
 • Ik ben in februari begonnen met het 12 weken programma en was al snel wat kilo’s kwijt. Tijdens die 12 weken heb ik veel geleerd over eten en ben daardoor bewuster geworden van mijn eigen eetgedrag. Ik ben een lastige eter en at regelmatig hetzelfde. Inmiddels durf ik meer te experimenteren en vind ik sommige groentes zelfs lekker.  Nadat ik het programma had gevolgd, ben ik zelf verder gegaan en ik ben inmiddels 20 kilo afgevallen. En dat zonder te lijnen en meer te eten. De begeleiding en tips van Cynthia hebben mij het zetje gegeven die ik nodig had om gezonder te gaan eten, meer te genieten en meer te bewegen. 

  Bianca
 • Omdat ik geen zin had in de coaching sessies, maar wel op een gezonde manier wilde afvallen, heb ik gekozen voor de 8 weekmenu’s. De wekelijkse mails hebben mij enorm geholpen en door de weekmenu’s ben ik gezonder en gevarieerder gaan eten. Ik ben inmiddels 8 kilo afgevallen. En dat gewoon door alleen maar meer en anders te eten en de adviezen op te volgen. 

  Marjolein
 • Ik had al jaren last van hormonale migraine. Met behulp van de voedingsadviezen van Cynthia ben ik anders en gevarieerder gaan eten. Mijn huisarts zei dat het onzin was en dat eten geen invloed kan hebben op migraine. Ik weet inmiddels dat wat je eet wel invloed heeft op hoe je je voelt. De migraine is stukken minder en ik voel me goed. 

  Ria