In Blog

Dit is een Nederlands spreekwoord wat zegt dat als je iets niet meteen doet, je het risico loopt dat het nooit meer gebeurd.

Geen tijd! 

Velen van ons willen graag afvallen, maar je levensstijl veranderen door gezonder te gaan eten en meer te bewegen vergt op het begin inspanning en tijd. En die inspanning en tijd gunnen wij ons niet altijd. Vaak vinden wij wel een excuus waarom we geen tijd of zin hebben en achteraf voelen wij ons nog onrustiger en futlozer dan dat we graag zouden willen. Zo blijf je in een vicieuze cirkel.

Het mag vooral geen inspanning kosten!

Onze wens om binnen een zeer korte termijn het ideale gewicht te bereiken, zorgt ervoor dat de meesten van ons inmiddels alle diëten en afslank middeltjes wel een keer geprobeerd hebben. Deze diëten en middeltjes zijn vaak op de langere termijn niet vol te houden, waardoor je uiteindelijk weer aankomt en soms ook meer weegt dan aan het begin van de afslank poging.

Ben je het zat om steeds maar te jojoën en ben je bereid om er nu echt iets aan te gaan doen, neem dan contact met mij op en vraag een gratis intake gesprek aan https://www.naturallybycynthia.nl/intake-formulier

Wat kun je verwachten van mijn online programma?

  • Ik help je om een beter inzicht te krijgen in wat je nu goed en fout doet;
  • Samen maken wij een eet- en beweegplanning die past in je leer- of werkschema,
  • Je leert valkuilen herkennen en hiermee om te gaan.

Het resultaat: je bereikt je ideale gewicht en je hoeft nooit meer te lijnen.

Wondermiddeltjes bestaan niet, maar het veranderen van je eetpatroon en levensstijl is wel mogelijk.