In Recepten

Hoofdgerecht voor 2 personen / 490 kcal

Ingrediënten:

  • 400 gr courgette, in halve plakken
  • 2 el olijfolie
  • 1 ui, gehalveerd en in dunne plakjes
  • verse tijm
  • 1 teentje knoflook, fijngesneden
  • 100 gr quinoa
  • verse peterselie
  • citroensap
  • 25 gr pijnboompitten, geroosterd
  • Zout en peper

Bereiden:

Verwarm de olie in een koekenpan en voeg de uien, courgette, tijm en peper en zout toe. Laat 20-25 minuten zachtjes bakken. Voeg vervolgens de knoflook toe en bak nog een paar minuten mee.

Kook de quinoa volgens de aanwijzing op de verpakking. Voeg de uitgelekte quinoa toe aan het courgette mengel, samen met wat verse peterselie en citroensap. Dien de quinoa op en strooi er de pijnboompitten overheen.

Eet smakelijk!