In Recepten

Hoofdgerecht voor 2 personen / 650 kcal

Ingrediënten:

  • 1 courgette, in blokjes
  • 175 gr volkoren spaghetti
  • 150 gr kippendijen
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 teen knoflook, fijn gesneden
  • 1 el olijfolie
  • 45 gr pesto
  • Peper en zout
  • Parmezaanse kaas (optioneel)

Bereiden:

Kook de spaghetti in water met zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Braad de kip in ca 5 min in een pan met dikke bodem en voeg de ui en knoflook toe. Bak deze even mee. Voeg vervolgens de courgette en pesto toe. Bak deze ook nog even mee. Meng de spaghetti door de kip en serveer op een bord met eventueel wat parmezaanse kaas.

Tip: je kan ipv courgette ook spinazie, broccoli of doperwten gebruiken.

Eet smakelijk!