In Recepten

Hoofdgerecht voor 1 persoon / 550 kcal

Ingrediënten:

  • 1 kabeljauw haasje
  • 50 gr gedroogde linzen
  • 1 lente ui, gesnipperd
  • 50 gr sperziebonen
  • 50 gr veldsla
  • 2 plakken mozzarella
  • 1 el olijfolie
  • 1/2 el witte wijn azijn
  • Peper en zout

Bereiden:

Kook de linzen in ruim water in 25 min. gaar. Kook de sperziebonen in water met een beetje zout, beet gaar. Laat beide afkoelen. Verhit wat olie in een koekenpan, bestrooi de kabeljauw met peper en zout en bak met de huid naar beneden op laag vuur in 7 min. gaar. Keer de laatste minuut.

Neem een grote salade schaal en leg hier de linzen en veldsla op. Verdeel vervolgens de overige ingrediënten over de sla en leg als laatste de kabeljauw erop. Breng op smaak met peper en zout.

Eet smakelijk!