In Recepten

Lichte aspergesoep

Voor- of lunchgerecht voor 4 personen / 50 kcal

Ingrediënten:

  • 1 kg asperges, geschild en in stukken
  • 1 liter groentebouillon, van tablet (zonnatura)
  • Peper en zout

Bereiden:

Kook de asperges in de bouillon gaar en pureer met een staafmixer. Breng op smaak met peper en zout. Omdat je de asperges pureert, lijkt de soep op een gebonden soep.

Tip: de originele aspergesoep is gebonden. Maak een roux van roomboter en bloem en giet voorzichtig al roerend de bouillon erbij. 

Eet smakelijk!

MEER RECEPTEN

 

Meer van dit soort gezonde, makkelijke gerechten?

De weekmenu’s van Naturally by Cynthia bevatten elke week gevarieerde menu’s en recepten die passen bij jouw wensen en doelen: of je nu wilt afvallen, je energie wilt verhogen of klachten rondom de overgang wilt verminderen.

Meld je vandaag nog aan en ontdek hoe voeding je kan helpen grip te krijgen op je gezondheid!