In Recepten

Hoofdgerecht voor 2 personen / 385 kcal

Ingrediënten:

  • 200 gr kriel in de schil
  • 200 gr spinazie, panklaar
  • 2 el olijfolie
  • 1 ui, in ringen gesneden
  • 1 teen knoflook, fijn gesneden
  • 1 tl chilipoeder
  • 1 tl garam masala
  • 2 el kookroom
  • Peper en zout

Bereiden:

Halveer de grote krieltjes en kook ze in een pan met een beetje zout. Giet de aardappelen af.

Verhit olie in een hapjes pan en bak daarin voor ca 3-5 min de uien, knoflook, chilipoeder en garam masala. Voeg de aardappelen toe en bak deze nog een paar minuten mee. Voeg de room toe en roer goed om. Voeg de verse spinazie toe en bak deze 3-5 minuten mee. Breng op smaak met peper en zout.

Tip: je kan dit gerecht zo eten, maar het is ook lekker met een stukje zalm of kipfilet.

Eet smakelijk!