In Blog

In dit artikel vertel ik je alles wat je moet weten, zodat jij minder last hebt van migraine. Minder tot geen migraine aanvallen meer, door het aanpassen van voeding- en leefstijl. In een paar weken minder migraine aanvallen met het migraine dieet.

Wil jij blijvend van je migraine af en/of de aanvallen verminderen? 

Migraine heeft meerdere oorzaken en het is voor de meeste nog steeds lastig om te achterhalen wat de oorzaak is en/of welk medicijn het beste werkt.

Wat je eet, bepaalt hoe jij je voelt. En dat geldt ook voor migraine. 

De afgelopen jaren heb ik een programma ontwikkeld dat ervoor zorgt dat migraine aanvallen verminderen en in sommige gevallen ook helemaal verdwijnen. 

Hoe, vraag jij je nu af?

Er zijn producten die migraine opwekken en welke producten dat zijn, kan per persoon verschillen. Waarschijnlijk heb je al gemerkt of gelezen dat er een aantal standaard producten zijn zoals alcohol, koffie, kaas, chocolade, etc. 

Helaas is het ook zo, dat er ook gezonde producten zijn, die migraine kunnen opwekken en dat maakt het erg lastig om te achterhalen wat je nu wel en beter niet kan eten en drinken. 

Wat houdt het programma in?

  1. Ik begin met het analyseren van je voedings- en leefpatroon.
  2. Je ontvangt daarna een uitgebreide voedingsanalyse en advies rapport. 
  3. Hiermee ga jij aan de slag en volg je een aantal weken een eliminatie dieet. 
  4. Na het volgen van het eliminatie dieet, bouwen we langzaam aan je voedingspatroon weer op, zodat je geen vitamine en mineralen tekorten oploopt.
  5. Tussendoor hebben wij contact en passen we daar waar nodig je voeding aan. 

Hoe weet ik zo zeker dat het werkt?

Ik heb jaren lang zelf last gehad van migraine en na het analyseren van mijn voeding en het elimineren van bepaalde producten, heb ik geen aanvallen meer gehad. 

Ik ben een gediplomeerde gewichtsconsulente, met als specialisatie migraine en voeding en mag daarom ook clienten begeleiden die last hebben van migraine.  Inmiddels heb ik meerdere clienten geholpen en de meeste hebben bijna allemaal geen aanvallen meer gehad (of minder vaak of minder heftig).  

Voeding bepaalt hoe jij je voelt en is de belangrijkste energie bron voor ons lichaam. Het is dus belangrijk dat je voldoende, gezond en gevarieerd eet.  

Wil jij ook je migraine aanvallen verminderen, meld je dan aan via onderstaande link

Meer weten over gezonde voeding en het verminderen van migraine? Meld je dan aan en ontvang wekelijks handige tips en adviezen.

Ja, ik wil wekelijkse tips en adviezen ontvangen die helpen mijn migraine te verminderen.