In Blog

Wat zijn jouw goede voornemens?

De meeste van ons willen wel iets veranderen of het nu stoppen met roken is, minder alcohol drinken, meer of vaker sporten, afvallen, we nemen het ons voor, maar vaak komt het er niet van. 

1 januari is een populaire datum om te beginnen met een goed voornemen, maar velen houden dat helaas niet lang vol. De reden dat je het vaak niet volhoudt heeft te maken met het plotseling veranderen van je gedrag en dat je meteen te snel en teveel wilt veranderen. Je hersenen (amygdala) accepteren geen rigoureuze verandering en zullen er alles aan doen om het jou zo moeilijk mogelijk te maken.

 1 januari lijkt een perfecte datum voor een nieuwe start, maar je kunt beter na de “zomer” vakantie beginnen met een goed voornemen. Vaak moet je na de vakante weer helemaal opstarten en is het daarom ook gemakkelijker om je routine te veranderen.

Wilskracht en mindset:

Het volhouden van een goed voornemen heeft ook te maken met je wilskracht, mindset en of je het alleen of samen doet. Als je mindset niet goed is, dan zul je je goede voornemen(s) nooit volhouden. Diep van binnen wil je namelijk helemaal niet veranderen of denk je (al voor je begonnen bent) dat je het jou toch niet gaat lukken.

Voor diegene die echt bereid zijn om te veranderen en gezonder willen gaan eten, een paar kilo’s gewicht willen verliezen en zich fitter willen voelen, is er de maand van de goede voornemens. 

Tips om goede voornemens vol te houden:

  1. Bepaal wat je doel is (wat is je goede voornemen).
  2. Waarom wil je je doel bereiken (waarom wil jij bijvoorbeeld afvallen).
  3. Hoe ga jij je doel bereiken (ga je gezonder eten of meer bewegen).
  4. Maak een planning die haalbaar is en stel niet te hoge eisen aan jezelf (hoevaak ga je sporten of gezonder eten).
  5. Vraag om hulp (professionele begeleiding helpt je op de goede weg).
  6. Doe het samen (je kan elkaar steunen en motiveren).

Hulp nodig, doe mee met de maand van goede voornemens.

Wat houdt de maand van de goede voornemens in?

Tijdens de maand van de goede voornemens ontvang je 4 weken lang online persoonlijke begeleiding, advies en tips en 4 weekmenu’s met gemakkelijke en lekkere recepten. Tijdens deze 4 weken leer je ook hoe je je voornemens (op een natuurlijke manier) kunt volhouden. 

Interesse, klik op deze link en meld je aan.

Nu tijdelijk één plus één gratis. 

Meld jij je voor 1 januari 2021 aan, dan mag jij nog iemand uitnodigen die vier weken gratis mee mag doen. 

Hoe werkt het?

Meld je aan voor het 4 weken gezonde leefstijl programma en vul jouw gegevens in. Zet erbij of ik rekening moet houden met allergieën of andere bijzonderheden en vermeld de naam van de persoon die met jou meedoet. 

Ik mag 4 weken gratis meedoen:

Stuur een e-mail naar info@naturallybycynthia.nl met de volgende gegevens:

Je naam, je geslacht, je lengte, je huidige gewicht en je leeftijd.

Vermeld er ook bij of ik rekening moet houden met allergieën of andere bijzonderheden en vermeld erbij met wie jij meedoet (degene die de bestelling heeft geplaatst en zich via de website heeft aangemeld).  

Na ontvangst van jouw gegevens, ontvang jij een bevestiging.

Voorwaarden:

  • Alleen geldig voor aanmeldingen vanaf 21 december t/m 31 december 2020
  • Niet in combinatie met andere kortingen of acties

Aanmelden 4 weken goede start