In Recepten

Hoofdgerecht voor 2 personen / 470 kcal

Ingrediënten:

  • 400 gr krieltjes
  • 100 gr wortelen
  • 100 gr snijbonen
  • 100 gr peultjes
  • 1 gele paprika
  • 2 stukken kabeljauwfilet
  • 2 theelepels viskruiden zonder zout
  • 2 eetlepels vloeibare margarine
  • peper

Bereiding:

Was de krieltjes en halveer grote exemplaren.

Kook de krieltjes in een bodempje water met een deksel op de pan in ca. 6 minuten gaar. Maak de groente schoon. Snijd de wortelen in schuine plakken, de snijbonen in snippers, de peultjes in stukken en de paprika in blokjes. Wrijf de vis in met de viskruiden.

Verwarm 2 eetlepels margarine en bak hierin de vis aan beide zijden bruin. Voeg de groente en de krieltjes toe met wat peper en een scheutje water. Stoof het geheel met een deksel op de pan in 10 minuten gaar.

Eet smakelijk!