In Blog

Wist je dat voeding en leefstijl bepaalt hoe jij je voelt? 

Een auto heeft benzine of diesel en olie nodig om te rijden. Vergeet jij je tank of je olie bij te vullen, dan houdt de auto er vrij snel mee op. 

Dat geldt ook voor je lichaam. Echter houdt je lichaam er niet meteen mee op, maar gaat steeds langzamer functioneren en op den duur krijg je last van welvaartsziektes zoals overgewicht, diabetes type 2, hart- en vaatziekten. 

Ik hoor regelmatig:

  • Dat mensen zo moe zijn;
  • Dat zij zich zelf te zwaar vinden, maar dat het niet lukt om af te vallen of het moeilijk vinden om blijvend hun ideale gewicht te behouden;
  • Dat ze alle diëten al geprobeerd hebben en dat ze het niet volhouden;
  • Gevoelig zijn voor griep en verkoudheid,
  • Goed slapen niet altijd lukt.

Het rare is, dat er bijna bij niemand een lampje gaat branden dat deze symptomen een verband hebben met je leefstijl en vooral met wat je eet.

Zodra ik begin over gezond en gevarieerd eten, raakt men in de stress en denkt:

Dat ga ik niet doen, veel te moeilijk, dat past niet in mijn huidige leven, mijn kinderen lusten niets, ik lust geen groente, ik ga geen dieet volgen, etc…. 

En ondertussen, voel jij je niet 100% fit. Herken jij dit?

Tja, het is wat jij wilt. Ik kan je niet dwingen om gezondere keuzes te maken. Terwijl het maken van gezondere keuzes helemaal niet zo ingewikkeld en moeilijk hoeft te zijn. 

Het is gewoon een kwestie van doen en wanneer jij dat wilt, dan help ik jou met de eerste stappen te zetten. 

Stel jezelf eens voor dat je minder moe bent, minder vatbaar bent voor griep en verkoudheid, dat je beter slaapt, dat je slanker bent en geniet van het leven, zonder ingrijpende veranderingen of een dieet. Zou jij dat willen?

Ja, waar wacht je dan nog op? Meld je aan voor mijn unieke en persoonlijke gezonde leefstijl programma. 

AANMELDEN PERSOONLIJK GEZONDE LEEFSTIJL PROGRAMMA

Twijfel je nog, doe de Gezonde Leefstijl Test van Naturally by Cynthia.

Wil je weten hoe gezond jouw huidige leefstijl is en of het tijd wordt om er iets aan te gaan doen? Binnen 1 minuut weet jij het. 

Belangrijk om te weten! De informatie die jij invult, wordt niet met derden gedeeld en ik ga vertrouwelijk met de informatie om.

Voordat je de test doet, check eerst even je BMI en schrijf deze op.

CHECK JE BMI 

NAAR DE TEST