In Blog

In dit artikel vertel ik jou hoe je op een gezonde en blijvende manier afvalt. Niet door te focussen op het afvallen, maar door je gedrag (leefstijl) te veranderen. Ben jij er klaar voor?

Het veranderen van je gedrag gaat niet van de een op andere dag. Het lukt je pas om je gedrag, stap voor stap, te veranderen als jij bereid bent om te veranderen.

Je moet er simpelweg aan toe zijn om de dingen anders te gaan doen.

Als je niet veranderd, dan zal alles zo blijven zoals het is. Soms is het een veilige keuze om niet te veranderen. Je weet nu immers wat je hebt en als je gaat veranderen, dan weet je niet wat je er voor terugkrijgt of hoeveel energie het je gaat kosten om te veranderen.

Als jij er wel aan toe bent om te veranderen, dan zal je merken dat het niet zo eng of moeilijk is als je in eerste instantie had gedacht. Je hoeft namelijk niet alles in één keer te veranderen. Er zijn ongetwijfeld dingen die je nu al goed doet en alles in één keer veranderen is onbegonnen werk en op de langere termijn niet haalbaar.

Welke “kleine” veranderingen kan jij in je huidige leefstijl toepassen, zodat jij afvalt en meer energie krijgt?

Ik kan je helpen om de eerste stappen te zetten.

Meld je aan voor mijn 8 weekmenu programma en ik help jou, om op een makkelijke manier, gezonder te gaan eten en leven. Na je aanmelding ontvang je van mij een e-mail met een link naar mijn agenda. Je kan dan zelf een afspraak van maximaal 30 minuten inplannen.

Het kennismakingsgesprek vindt telefonisch (mag ook via FaceTime of Skype) plaats.

Na het kennismakingsgesprek ontvang je 8 weken een weekmenu op maat en tips en adviezen die jou helpen om stap voor stap je doel te bereiken. Tussendoor vragen stellen is mogelijk.

Ben jij er klaar voor? Ja, ik wil blijvend afvallen en meld mij aan

Meer weten over mijn unieke programma? Ja, ik wil meer weten

Wil jij wekelijks gratis tips, adviezen en recepten ontvangen, klik dan hier