In Blog

Houd jij ook zo van lekker en veel eten en is sporten niet zo jou ding? Is dat volgens jou ook de reden dat het jou niet lukt om af te vallen en je ideale gewicht te bereiken?

Wat zou je zeggen, wanneer ik jou vertel dat je toch blijvend je ideale gewicht kan bereiken zonder sportschool, maar wel door gewoon lekker en veel te eten? 

Is dat iets waar jij wel interesse in hebt? 

Hoe dan, vraag jij je nu zeker af?

Snel en gezond afvallen, dat gaat jou zeker lukken met het 8 weken gezonde leefstijl programma van Naturally by Cynthia.

De deelnemers aan mijn 8 weken gezonde leefstijl programma leren om gevarieerd en voldoende te eten. Eet je de juiste hoeveelheid (bijna iedereen eet dagelijks te weinig), dan merk je meteen dat jij je fitter voelt en dat je ook afvalt. Hoeveel je minimaal per dag moet eten, hangt af van je leeftijd, je lengte en je huidige gewicht. Eet je voldoende, dan gaat je stofwisseling werken en voel jij je gezonder en fitter.

Wil jij op een gezonde manier afvallen door gewoon en voldoende te eten, meld je dan aan voor mij 8 weken gezonde leefstijl programma.

Gezonder eten is voor de meeste van ons niet zo vanzelfsprekend. Waarschijnlijk heb jij je huidige eet- en drink gewoontes, al vanaf kinds af aan, aangeleerd. Het aanleren van andere (gezondere) eet- en drink gewoontes lijkt lastig, maar dat hoeft niet zo te zijn. Al met een paar tips en adviezen, kan jij gezonder kiezen en merk jij direct het verschil.

In 8 weken gaan wij het niet alleen hebben over voeding, maar leer ik je ook hoe om te gaan met stress, emotie eten, hoe je meer kan bewegen en sporten, (week) planning, maar ook meer genieten van het leven en nooit meer hoeven lijnen of diëten. 

Mijn 8 weken programma is online, maar ook persoonlijk op jouw afgestemd. We zijn allemaal anders en hebben dus andere behoeftes. 

Ik houd rekening met jouw huidige leefstijl en wat je doel is. Het kan dus zijn, dat jij geen emotie eter bent, maar wel moeite hebt om te plannen. De focus ligt dan meer bij plannen, dan bij emotie eten. 

Wil jij je ook fitter voelen voor de kerst en gezond het nieuwe jaar in gaan (en stoppen met lijnen), klik dan op de link

Naturally by Cynthia is geen dieet, maar op een natuurlijke manier gezonder leven en meer genieten. 

Wekelijks verstuur ik GRATIS tips, adviezen en recepten. Wil jij deze ook ontvangen?

JA, ik wil wekelijks GRATIS tips, adviezen en recepten ontvangen.