In Blog

Ben jij ook een expert op het gebied van afvallen?

Deze blog heb ik speciaal geschreven voor iedereen die precies weet hoe je moet afvallen, maar het niet een leven lang volhoudt en weer in het oude patroon beland. Deze blog is ook voor iedereen die denkt dat gezond en blijvend afvallen moeilijk en ingewikkeld is. 

Ben jij ook een expert op het gebied van afvallen? Weet jij heel goed hoe het zou moeten, maar heb je er geen zin meer in of heb je de moed opgegeven?

Vaak hoor ik van vrouwen van boven de veertig, dat zij echt wel weten hoe ze moeten afvallen en dat ze geen begeleiding of hulp nodig hebben. Ze hebben immers al bijna hun hele leven gelijnd en weten precies wat wel werkt en wat niet. Althans voor een bepaalde periode. 

Ben jij ook zo’n dame die het wel weet en geen zin meer heeft in het zoveelste dieet?

Dan heb ik nieuws voor je. Gezond afvallen is niet hetzelfde als een dieet volgen. Het heeft niets te maken met minder gaan eten, producten laten staan, extreem gaan sporten en jezelf een periode van alles ontzeggen. 

Gezond afvallen is niet moeilijk. Het is geen opoffering. Als je weet wat je moet doen en waar je rekening mee moet houden, dan is het een appeltje eitje. Iedereen kan op een gezonde manier afvallen, zonder dieet, ingewikkelde recepten, hongerlijden en extreem sporten. 

Weer genieten van eten, je niet schuldig voelen als je een taartje eet of een glas wijn teveel drinkt. Gezond afvallen en blijvend een gezond gewicht behouden is voor iedereen mogelijk. Je moet alleen even weten hoe.

Denk jij dat afvallen alleen lukt wanneer jij je eten en drinken ontzegt en denk jij dat de methode van Naturally by Cynthia inhoud dat je niets lekkers of ongezonds meer mag eten en drinken, dan moet ik je teleurstellen. Mijn methode helpt, begeleid, legt uit en maakt je bewust. Hierdoor is het geen dieet, maar wordt het een manier van leven. 

Ben je gelukkig;

Zit je lekker in je vel;

Heb jij dagelijks voldoende energie, 

Slaap je goed.

OF:

Droom jij er stiekem van om iets slanker te zijn, meer energie te hebben en lekker actief te zijn?

Wat is het geheim?

Het geheim van gezond afvallen, is stap voor stap gezondere keuzes maken. Je bewust worden van je gedrag en leren genieten van eten en drinken. 

Dus niet in een ruk een pak koek leeg eten of een zak chips verorberen, maar er echt van genieten. 

Hoe vaak overkomt het jou dat je niet eens meer weet dat je het gegeten of gedronken  hebt? Dat het op is, voordat je er erg in hebt. 

Doe jij zo je best om een paar kilo af te vallen en zit het er binnen een mum van tijd helaas ook weer aan? 

De oplossing is nabij. 

Ben jij een expert?

Ben jij een expert en heb je een klein beetje hulp nodig, meld je dan aan voor een advies gesprek. Ik maak een analyse van je huidige voeding en leefstijl. Leg uit wat werkt en wat niet en je ontvangt een special voor jou opmaat gemaakt advies rapport waarmee jij direct, stap voor stap, mee aan de slag kan gaan. 

Gezond en blijvend afvallen, word ook een expert.

Ben jij nog geen expert en wil je dat graag worden. Heb je behoefte aan een blijvend resultaat, wil je nooit meer lijnen en vind je het ook wel fijn om een stok achter de deur te hebben, met iemand te kunnen overleggen of vragen te kunnen stellen, meld je dan aan voor het online programma.