In Blog

Velen van ons zouden graag willen afvallen, maar zijn niet bereid om hun gedrag te veranderen. Feit is dat wanneer je niet bereid bent om je gedrag te veranderen, je nooit je ideale gewicht zult bereiken en behouden.

Bang voor verandering:

Je weet nu immers wat je hebt en stel dat je je gedrag gaat veranderen, hoe ziet je leven er dan uit?Voor velen is dit beangstigend en laten het daarom maar bij het oude.

Durf te dromen:

In plaats van angst voor de toekomst, stel je eens voor hoe je leven eruit zou zien als je een gezondere levensstijl hebt. Wat als je je straks lekkerdere in je vel voelt, je weer normaal een wandeling kunt maken of een trap op kunt lopen. Stel je eens voor dat je al die kilo’s niet meer mee zeult, maar de dingen kunt doen die je altijd al hebt willen doen.

Geen tijd!

Velen van ons willen graag afvallen, maar je levensstijl veranderen door gezonder te gaan eten en meer te bewegen vergt op het begin inspanning en tijd. En die inspanning en tijd gunnen wij ons niet altijd. Vaak vinden wij wel een excuus waarom we geen tijd of zin hebben en achteraf voelen we ons nog onrustiger en futlozer dan dat we graag zouden willen. Zo blijf je in een vicieuze cirkel.

Het mag vooral geen inspanning kosten!

Onze wens om binnen een zeer korte termijn het ideale gewicht te bereiken, zorgt ervoor dat de meesten van ons inmiddels alle diëten en afslank middeltjes wel een keer geprobeerd hebben. Deze diëten en middeltjes zijn vaak op de langere termijn niet vol te houden, waardoor je uiteindelijk weer aankomt en soms ook meer weegt dan aan het begin van de afslank poging.

Word weer de baas over je eigen lijf en gezondheid:

Waar wacht je nog op? Wil je echt gewicht verliezen en je fitter voelen, neem dan de regie weer over.Wat kan je in het ergste geval gebeuren? Wellicht wordt je geconfronteerd met bepaalde gewoontes of emoties en dat kan best verrassend of eng zijn. Maar je weet dan wel de reden waarom je in al die jaren bent aangekomen en als je wilt, dan kun je er ook iets aan doen.

Ben je bereid om te veranderen, meld je dan nu aan https://www.naturallybycynthia.nl/direct-inschrijven/