In Blog

Sinterklaas is alweer in het land en voordat je het weet zijn Kerst en Oud & Nieuw ook voorbij en is alweer een nieuwjaar!

Of het jou voor de Kerst gaat lukken om “op een gezonde manier” in dat ene strakke jurkje of dat strakke pak te passen, kan ik je niet beloven. 

Hoe je kunt genieten van al dat lekkere en vele eten, zonder al te veel aan te komen, daar kan ik je zeker bij helpen. 

Start nu!

De feestdagen staan volop in het teken van gezelligheid, eten en drinken. Kruidnoten en chocolade letters met Sinterklaas, gourmetten en/of een 5 gangen diner met Kerst en natuurlijk de oliebollen en champagne met Oud & Nieuw. 

Gezond eten en de feestdagen lijken gewoon niet samen te gaan. 

Je kan daarom denken dat het echt geen zin heeft om, met de feestdagen in het vooruitzicht, te beginnen met gezonder leven en dat je beter met je goede voornemens kunt wachten tot januari.

Maar niets is minder waar! 

Als je nu begint met een gezondere leefstijl, dan zal het ook tijdens de feestdagen makkelijker zijn om te genieten en gezonde keuzes te maken. 

Met een aantal tips en tricks kun je genieten en niet aankomen.

Als je nu start, dan heb je een aantal gezonde gewoontes al een paar dagen in je systeem. Hoe fijn is het om te genieten tijdens de feestdagen en niet al te veel aan te komen!

De programma’s van Naturally by Cynthia:

  1. 5 of 10 online coaching afspraken van 30 minuten inclusief voedingsadvies en tips; 
  2. 8 of 12 op maat gemaakte weekmenu’s inclusief één adviesgesprek en wekelijkse online adviezen en tips,
  3. Voedingsadvies gesprek, waarna je per e-mail een op maat gemaakt weekmenu en voedings- en leefstijl advies krijgt toegestuurd.

Er is voor ieder wat wils en het is maatwerk!

Succesverhalen

Motivatie nodig? Bekijk dan de ervaringen van je voorgangers op www.naturallybycynthia.nl/ervaringen.

Vergoeding via je verzekering

Omdat ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, kun je voor het advies gesprek en/of begeleidingstraject (via je aanvullende verzekering) in aanmerking komen voor een vergoeding.

Meld je vandaag nog aan www.naturallybycynthia.nl/aanmelden