In Blog

De zomer vakantie is bijna voorbij en voordat we het doorhebben is het jaar ook alweer voorbij en zitten we met z’n allen aan het kerstdiner en de oliebollen. 

Ik heb jarenlang voor een Amerikaans beursgenoteerd bedrijf gewerkt en weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om tijdens de week-, maand-, kwartaal- en eindejaarsdrukte goed voor jezelf te zorgen. Aandeelhouders, omzet en klanten zijn belangrijk en daardoor vergeten wij vaak om voor onszelf te zorgen. We hollen maar door en laten ons soms ook gek maken. 

Door al deze drukte vergeten we vaker om gezond te eten en wat meer tijd voor onszelf te nemen. We hebben minder tijd om te relaxen, te sporten, te genieten van de mooie dingen om ons heen en samen met vrienden en familie te zijn. We halen dat allemaal tijdens de volgende vakantie wel weer in!

Een gezonde levensstijl schiet er dan vaak bij in: 

Vaak zijn wij ons ook niet bewust van onze “slechte” leefstijl. Vermoeidheid, stress, slecht slapen, minder energie hebben en vaker ziek zijn, horen er in het najaar en winter gewoon bij, toch?

Niet vullen, maar voeden:

Wist je dat gezond en gevarieerd eten ervoor kan zorgen dat je veel minder last hebt van vermoeidheid en slecht slapen? Een paar “kleine” veranderingen in je eetpatroon kunnen er al voorzorgen dat je meer energie hebt, minder vaak ziek bent en je gezonder gaat voelen.

Door regelmatig de juiste voedingskeuzes te maken, meer te bewegen en de juiste hoeveelheid te eten, is je lichaam beter bestand tegen stress en bereik je een gezond gewicht. 

Waar begin je?

Speciaal voor werkgevers die het beste uit hun werknemers willen halen (en het beste met hun werknemers voorhebben) geef ik vanaf september weer workshops van maximaal 2 uur. De workshop bevat o.a. uitleg, tips en creëert bewustwording m.b.t. gezonde voeding en leefstijl.

De workshops zijn maatwerk en kunnen aangepast worden naar jullie eisen en wensen. 

Interesse of behoefte aan meer informatie?

Laat een bericht achter op de site www.naturallybycynthia.nl/contact of mail naar info@naturallybycynthia.nl