In Blog

SLUIT 2020 GEZOND AF EN BEGIN ENERGIEK EN FIT AAN 2021

DOE MEE MET DE CHALLENGE DAG 2020 – HALLO 2021.

Nog acht weken en dan is het jaar 2020 alweer voorbij. Ondanks dat het een heel raar jaar is, vind ik dat de tijd toch snel gaat. 

Omdat dit jaar anders is dan alle anderen zijn wij geneigd om sneller ongezonde keuzes te maken. In geval van stress kiezen wij nu eenmaal vaker voor troost eten. Uitzonderingen daargelaten, die ondanks de lockdown, gezonder zijn gaan koken en gezonder zijn gaan eten.

Dit e-boek is geschikt voor iedereen die meer energie wil hebben, meer weerstand wil opbouwen, minder gewicht wil hebben en/of minder last wil hebben van migraine.

Wil jij 2021 energiek en fris beginnen, doe dan mee met de DAG 2020 – HALLO 2021 challenge. Sluit 2020 op een voor jou zo gezond mogelijke manier en met plezier af en start 2021 fris en vitaal. 

Het kan heel goed zijn, dat je hoofd er nu helemaal niet naar staat. De meeste van ons zitten in de overlevingsstand en proberen zo goed en zo kwaad mogelijk de dag door te komen. 

Wat je eet en hoe je leeft, bepaalt hoe jij je voelt. In dit mini e-boek geef ik een paar tips die jou helpen om op een simpele manier gezondere keuzes te maken, zonder dat het veel impact heeft op je huidige situatie, maar waardoor jij je wel direct gezonder voelt. 

Omdat we allemaal anders zijn, heb ik dit e-boek in verschillende hoofdstukken verdeelt. Kies welk onderwerp bij jou past en ontdek de tips die jou helpen om dit jaar gezonder af te sluiten. 

Gezonde groeten,

Cynthia

Download hier het e-boek DAG 2020 – HALLO 2021