In Blog

Velen van ons vinden zichzelf te dik en zouden graag willen afvallen. Er zijn zoveel verschillende diëten die op het begin vaak wel helpen om af te vallen, maar op de langere termijn (om wat voor reden dan ook) niet vol te houden zijn. Deze diëten helpen je niet om je gedrag te veranderen, waardoor je terugvalt in je oude gewoontes.

Maar wat als je kunt afvallen zonder een dieet? Geen rare eetgewoontes, je mag alles eten en valt toch af. Het is echt mogelijk!

Niet aankomen tijdens vakanties of feestdagen: Als je mijn online programma volgt, dan kom je tijdens de vakanties en feestdagen niet aan. Je hoeft dus nooit meer te lijnen en een dieet te volgen.

Geen honger: In 8 weken leer ik je te luisteren naar je lichaam, waardoor je op de juiste momenten gaat eten en geen honger gevoel meer hebt. Geen shakes, geen pillen of calorie arme menu’s, maar je eetpatroon zo dus danig aanpassen, dat je gegarandeerd gewicht verliest.

Wat als je niets lust en toch wilt afvallen? Over smaak valt niet te twisten en het is waar dat wanneer je gevarieerd eet, je gezonder leeft en minder kans op ziektes hebt. Wij gaan samen onderzoeken wat je wel lust, zodat ook jij op een gezonde manier kunt afvallen.

Afvallen is niet moeilijk: Ook al heb je van alles geprobeerd en inmiddels de hoop opgegeven om ooit een gezond gewicht te hebben, afvallen is niet moeilijk. Het is een kwestie van het juiste eetpatroon matchen met de energie behoeftes van jouw lichaam. Als je dat weet, kun je alles eten.

Blijven genieten: Je bent veel bewuster van je gedrag en gewoontes en je smaak verbeterd, waardoor je nog meer geniet en plezier beleefd in alles wat je doet.

Maatwerk: Omdat iedereen verschillend is, bestaat er geen standaard menu of voedingsadvies. In 12 afspraken help ik je gezond en lekker te eten, je leefstijl aan te passen, zodat je blijvend afvalt. Het is geen dieet, maar een levensstijl die bij jou past.

Interesse? Meld je vandaag nog aan: https://www.naturallybycynthia.nl/product/weekmenu-8-weken-inclusief-voedingsadvies-en-tips/