In Blog

Gegarandeerd 5 tot 10 kilo per week afvallen, is dat mogelijk? 

Als je nog niet zo vaak gelijnd hebt, dan is het inderdaad mogelijk om heel snel veel kilo’s kwijt te raken. Snel gewicht verliezen is erg populair en de meeste zullen ook dir jaar weer zo’n dieet gaan volgen.

Volhouden:

Het geeft wel een kick dat je op het begin snel wat kilo’s aan gewicht kwijt raakt, maar is het ook vol te houden?

Vaak mag je niet alles eten (koolhydraten arm, weinig calorieën, “smakelijke” maaltijd vervangers, poeders en pillen) en na een paar dagen of weken verval je toch weer in je oude patroon.

Populair:

Toch is het raar dat velen iedere keer weer zo’n dieet proberen, uiteindelijk opgeven en vaak nog zwaarder worden dan voor de lijn poging.

Hoe komt het toch dat velen er iedere keer weer in trappen?

  • Vaak is het gemakzucht. Je wilt er niet veel voor doen, maar wel snel afvallen. Terwijl je ook niet in een paar weken zoveel kilo’s bent aangekomen, toch?
  • Je wilt zo graag geloven in die hypes zoals koolhydraten arm eten en hoopt dat je nu eindelijke je ideale gewicht bereikt;
  • Je bent bang om je gedrag te veranderen;
  • De media rondom die diëten en afslank goeroes zit zo goed in elkaar, dat het wel waar moet zijn,
  • Niemand heeft je verteld waarom die diëten niet helpen en uitgelegd welke gevolgen ze voor je lichaam hebben.

In mijn blog: De effecten van een streng jojo dieet, kun je lezen wat de gevolgen van zo’n dieet voor je lichaam zijn www.naturallybycynthia.nl/effecten-streng-jojo-dieet

Nooit meer lijnen:

Wil jij het helemaal anders gaan doen en op een gezonde manier blijvend afvallen en nooit meer lijnen, meld je dan aan voor het 8 weekmenu programma.

Aanmelden kan via deze link:https://www.naturallybycynthia.nl/product/weekmenu-8-weken-inclusief-voedingsadvies-en-tips/

Vergoeding:

Ik ben aangesloten bij de beroepsverenging gewichtsconsulten Nederland en mocht je na ons gesprek besluiten om mijn coaching programma te volgen, dan kun je via je aanvullende verzekering in aanmerking komen voor een vergoeding.

 

Het geheim van slanke mensen ligt ook voor jou binnen handbereik!