Welkom op de website van Naturally by Cynthia. Mijn naam is Cynthia van den Biggelaar en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulent voor volwassenen en kinderen en expert op het gebied van migraine en voeding.

Sinds 2017 help ik volwassen en kinderen om op een natuurlijke manier gezondere keuzes te maken. Eten bepaalt hoe jij je voelt en gezond en gevarieerd eten is de basis voor een goede gezondheid.

Vermoeidheid, stress, overgewicht, griep, verkoudheid, overgangsklachten, migraine en welvaart ziekten zijn signalen dat je beter voor jezelf moet gaan zorgen.

Ik heb jarenlang onder hoge druk en de daarbij behorende stress gewerkt en weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om goed voor mijzelf te zorgen, gezond te eten en te leven. Ook heb ik jarenlang last gehad van migraine, maar sinds ik in 2018 mijn eetpatroon heb aangepast, heb ik geen aanval meer gehad. 

Naar aanleiding van mijn eigen ervaring en opleiding heb ik een uniek en persoonlijk online programma ontwikkeld, dat jou helpt om binnen 8 weken het verschil te merken en je beter te voelen.

Mijn programma’s zijn geschikt voor iedereen die regelmatig last heeft van migraine en/of op een gezonde manier blijvend gewicht wil verliezen.

Op een natuurlijke manier gezondere keuzes maken is voor iedere mogelijk, dus ook voor jou. 

Wij zijn allemaal anders en daarom stem ik mijn online programma persoonlijk op jouw leefstijl, wensen en doelen af.

Dit maakt het mijn programma zo uniek.

  • Je hebt geen reistijd;
  • Jij bepaalt het tempo;
  • Alle adviezen en tips zijn op ieder moment na te lezen;
  • Het tussendoor stellen van vragen is mogelijk;
  • Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek, dan plan je gewoon met mij een afspraak in,
  • Als extra ontvang je opmaat gemaakt weekmenu’s.

Wil jij je blijvend gezonder voelen, meld je dan aan voor mijn programma.

Gezonde groeten,

Cynthia

HET GEZONDE LEEFSTIJL PROGRAMMA

HET MIGRAINE PROGRAMMA