Mijn naam is Cynthia van den Biggelaar en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulent voor volwassenen en kinderen, lid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (“BGN”). 

Ik houd van eten, koken en een wijntje (een echte Bourgondiër) en heb al meerdere mensen geholpen met het verliezen van de extra kilo’s. Afvallen betekent niet dat je honger moet lijden en nooit meer iets “lekkers” mag eten of drinken. Afvallen lukt alleen als je gezonder (en vaak meer) gaat eten en meer gaat bewegen. 

Ik heb jarenlang gewerkt voor een beursgenoteerd bedrijf en weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om gezond te eten en te leven. Een gezonde levensstijl helpt je om beter bestand te zijn tegen “griep” virussen, stress en kan welvaartsziektes zoals diabetes type 2, hoog cholesterol en hart- en vaatziekten voorkomen. 

Gezonde en de juiste voeding helpt mij met overgangsverschijnselen en met kleine aanpassingen in mijn voeding en leefstijl heb ik ook geen last meer van migraine.

De online coaching sessies zorgen voor meer flexibiliteit. Je hebt geen reistijd, jij bepaalt het tempo en je kan alle hints en tips op je gemak nalezen. Het stellen van vragen is tussendoor mogelijk.

Heb je geen behoefte aan coaching, maar wil je wel gezonder gaan leven en/of gewicht verliezen, kies dan voor de weekmenu’s. De weekmenu’s worden speciaal voor jou op maat gemaakt en bestaan uit makkelijke en lekkere recepten voor ontbijt, lunch en diner. Tevens ontvang je wekelijks adviezen en tips. 

Alleen behoefte aan een éénmalig adviesgesprek m.b.t. voeding en leefstijl? Kies dan voor het voedingsadvies gesprek. Na het gesprek ontvang je een gedetailleerde e-mail met voedings- en leefstijl advies, handige tips en een op maat gemaakt weekmenu.

Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld, die werkgevers en medewerkers helpen om de vitaliteit te verbeteren. 

Wil jij op een verantwoorde manier blijvend afvallen, gezonder gaan leven of wat doen aan klachten m.b.t. de overgang of migraine, meld je dan aan: https://www.naturallybycynthia.nl/aanmelden/

Voor meer informatie: https://www.naturallybycynthia.nl/contact