Welkom op de website van Naturally by Cynthia. Mijn naam is Cynthia van den Biggelaar en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulent voor volwassenen en kinderen en expert op het gebied van migraine en voeding.

Ik ben lid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (“BGN”). Dat betekent, dat jij de kosten voor mijn programma vergoed krijgt via je zorgverzekering. Check hiervoor wel even je polis.

Sinds 2017 help ik volwassen en kinderen om op een natuurlijke manier gezondere keuzes te maken. Eten bepaalt hoe jij je voelt en gezond en gevarieerd eten is de basis voor een goede gezondheid.

Vermoeidheid, stress, overgewicht, griep, verkoudheid, overgangsklachten, migraine en welvaart ziekten zijn signalen dat je beter voor jezelf moet gaan zorgen.

Ik heb jarenlang onder hoge druk en de daarbij behorende stress gewerkt en weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om goed voor mijzelf te zorgen, gezond te eten en te leven.

Op een natuurlijke manier gezondere keuzes maken is voor iedere mogelijk, dus ook voor jou.

Het Naturally Healthy & Slim programma van Naturally by Cynthia focust niet op afvallen, maar helpt jou om stap voor stap gezondere keuzes te maken.

Met deze methode heb ik inmiddels al honderden mensen geholpen om zich fitter en gezonder te voelen en de extra kilo’s te verliezen.

Afvallen betekent niet dat je honger moet lijden en nooit meer iets lekkers mag eten of drinken. Blijvend afvallen lukt alleen als je vaker gezonder eet en meer beweegt.

Wij zijn allemaal anders en daarom stem ik mijn online programma persoonlijk op jouw leefstijl, wensen en doelen af.

Dit maakt het mijn programma zo uniek.

  • Je hebt geen reistijd;
  • Jij bepaalt het tempo;
  • Alle adviezen en tips zijn op ieder moment na te lezen;
  • Het tussendoor stellen van vragen is mogelijk;
  • Heb je behoefte aan een persoonlijk coaching gesprek, dan plan je gewoon met mij een afspraak in,
  • Als extra ontvang je opmaat gemaakt weekmenu’s.

Heb jij alles al geprobeerd, wil je stoppen met diëten en lijnen en wil jij blijvend gezonder voelen, meld je dan aan voor mijn programma.

Gezonde groeten,

Cynthia

HET PROGRAMMA

DOE MEE