In Blog

Begin jij ieder jaar enthousiast aan een dieet, wat je vervolgens een paar weken volhoudt? Vaak val je ook wel behoorlijk af, maar is het een dieet en leefstijl wat jij de rest van je leven vol kan houden? 

Wij zijn allemaal anders en hebben daarom ook allemaal een andere energie behoefte. 

De energiebehoefte (calorieën) bij een standaard dieet is voor iedereen gelijk. Of je nu 5,10,15 of 30 kilo wilt afvallen. Iedereen moet volgens het dieet dezelfde aantal calorieën en producten eten.

Omdat wij allemaal anders zijn, moeten wij ook allemaal een andere hoeveelheid eten. Hoeveel je moet eten hangt af van je geslacht, je lengte, je huidige leeftijd en je huidige gewicht. 

Geen dieet meer volgen, maar vaker gezondere keuzes maken, lijkt saai en je denkt waarschijnlijk dat jij dan niet snel genoeg afvalt. Want waarom volgt iedereen die jij kent dan het dieet van …..? Een dieet volgen is toch de enige manier om gewicht te verliezen?

Wees eens eerlijk met jezelf? Hoelang houd jij gemiddeld een dieet vol en hoeveel kom jij daarna weer aan?

Het programma van Naturally by Cynthia houdt rekening met de hoeveelheid die jij moet eten en focust niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl. 

Wanneer jij vaker gezondere keuzes maakt en voldoende eet, dan voel jij je al snel gezonder, fitter en verlies je gewicht. 

Mijn programma is geen dieet, maar een leefstijl (die gemakkelijk door iedereen vol te houden is), waardoor je nooit meer hoeft te lijnen.

Gewoon eten en ook afvallen, het is zonder een dieet echt mogelijk. 

Omdat ik lid ben van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, is de kans heel groot dat jij het bedrag via jouw zorgverzekeraar volledig vergoed krijgt en dit gaat ook niet ten koste van je eigen risico. 

Mijn 8 weken gezondere leefstijl programma is dus waarschijnlijk voor jou helemaal gratis!

Hoeveel krijg jij vergoed?

Wil jij stoppen met lijnen, altijd genieten van lekker eten, je fitter voelen en gewicht verliezen, meld je dan aan voor mijn 8 weken gezondere leefstijl programma. Mijn programma wordt aangepast aan jouw persoonlijke wensen en eisen en is online te volgen, dus je hoeft niet te reizen en jij bepaalt het tempo.

Meer informatie over mijn programma en je aanmelden