In Recepten

Hoofdgerecht voor 2 personen / 450 kcal

Ingrediënten:

  • 125 gr volkoren penne
  • 115 gr diepvries tuinbonen
  • 115 gr diepvries doperwten
  • 1 lente-ui, in ringen
  • 1/2 komkommer, geschild en in stukjes
  • 1/2 bol mozzalla, in plakjes
  • 1 el olijfolie
  • 1/2 el witte balsamico azijn
  • peper en zout

Bereiden:

Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg 4 min. voor het einde van de kooktijd de peultjes en de erwten toe. Giet af in een vergiet en spoel onder koud stromend water af om het kookproces te stoppen. Doe de pasta met groenten en de mozzarella in de schaal. Meng de olijfolie en azijn door de pasta en breng op smaak met peper en zout. Snijd de bosui in ringetjes en strooi over de salade.

Eet smakelijk!